Eco-Office Recycling – Implementarea colectarii separate a deseurilor

Eco-Office Recycling – Implementarea colectarii separate a deseurilor

Eco-Office Recycling – Implementarea colectarii separate a deseurilor

Eco- Office este un program complex privind gestiunea sau managementul deseurilor adresat companiilor responsabile si preocupate de calitatea vietii angajatilor lor si a comunitatii din jur.

Reteta pentru implementare: simplu si sigur. Simplu, pentru ca punem la dispozitie specialisti in managementul deseurilor si implicam activ toti angajatii tinand cont de valorile companiei si sigur pentru ca respectam cu strictete toate prevederile legale din domeniu.

Obiectivul programului: implementarea unui management al deseurilor folosind cei 3 piloni estentiali pentru respectarea prevederilor legale si implicit protejarea mediului inconjurator:
Obligatie legala
– Responsabillitatea companiei
Educarea – responsabilitatea umana

Care sunt avantajele companiei dumneavoastra?
– Rezultate predictibile, monitorizate in timp real.
– Evitati taxele la Fondul de Mediu, respectand legislatia in viguare, conservand astfel, profitul operational.
– Exemplul puternic de bune practici. Marketing eficient cu un impact social, pozitiv!
– Dezvoltarea unor programe coerente de comunicare interna si motivarea publicului intern;
– Adoptarea procedurior impuse de normele europene (Reduce, Reutilizeaza, Recicleaza)!
– Program personalizat structurat pe valorile companiei dumneavoastra!

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati completand fomularul de contact.

Waste Management Solutions este un integrator de solutii complete, la cheie, privind managementul deseurilor punand accent in mod deosebit pe valorile companiei dumneavoastra si bazandu-ne in acelasi timp pe cei 3 piloni esentiali: imbunatatirea calitatii vietii prin protejarea mediului inconjurator, educarea cetatenilor si indeplinirea obligatiilor legale.
Aveti acces la solutii unice de inalta tehnologie oferind solutii personalizate pentru colectarea separata a deseurilor si valorificarea acestora, prin cele doua programe inovative Eco-office Recycling si Gamification of Recycling.

Implementarea oricarui program de reciclare se face simplu si sigur: Simplu, pentru ca punem la dispozitie specialisti in domeniul managementului deseurilor si implicam activ toti angajatii tinand cont de valorile companiei si sigur pentru ca respectam cu strictete legea.