Vrem sa discutam !

E-mail: office [arond] wmsolutions.ro

Asteptam cererea dvs. pe email. Va rugam sa ne acordati o zi lucratoare pentru a va raspunde. Pentru a facilita comunicarea si pentru a va livra un raspuns precis, va rugam sa ne mentionati numarul dvs. de telefon.

Telefon: +40 721 532 251

Asteptam telefon dvs.

Date firma

Eco Solutii Online SRL
CUI: 35060463
J23/3449/2015
Berceni, Ilfov

sau scrie-ne:

[contact-form-7 id=”322″]

Waste Management Solutions este un integrator de solutii complete, la cheie, privind managementul deseurilor punand accent in mod deosebit pe valorile companiei dumneavoastra si bazandu-ne in acelasi timp pe cei 3 piloni esentiali: imbunatatirea calitatii vietii prin protejarea mediului inconjurator, educarea cetatenilor si indeplinirea obligatiilor legale.
Aveti acces la solutii unice de inalta tehnologie oferind solutii personalizate pentru colectarea separata a deseurilor si valorificarea acestora, prin cele doua programe inovative Eco-office Recycling si Gamification of Recycling.

Implementarea oricarui program de reciclare se face simplu si sigur: Simplu, pentru ca punem la dispozitie specialisti in domeniul managementului deseurilor si implicam activ toti angajatii tinand cont de valorile companiei si sigur pentru ca respectam cu strictete legea.